روغن اسطوخودوس نوشاد برای پوست، مو، آرام بخش و... روغن اسطوخودوس نوشاد با خواص آرام بخشی، درمان دردهای روماتیسمی، ضد اسپاسم و ضد سرفه، ضد سردرد و میگرن، افزایش رشد مو، بهبود زخم ها، سلامت پوست و...

روغن اسطوخودوس نوشاد برای پوست، مو، آرام بخش و...
روغن اسطوخودوس نوشاد برای پوست، مو، آرام بخش و...
متاسفانه در حال حاضر امکان سفارش این محصول وجود ندارد، لطفا ازطریق لیست بالا محصولات مشابه را مشاهده و انتخاب کنید.
ویژگی های محصول:
  • کاربردها: موضعی و خوراکی
  • ویژگی ها: آرام بخش، درمان دردهای روماتیسمی، ضد اسپاسم، ضد سرفه

معرفی و ویژگی های محصول روغن اسطوخودوس نوشاد برای پوست، مو، آرام بخش و...

روغن اسطوخودوس نوشاد (روغن اسطوخودوس اصل)

روغن اسطوخودوس و گیاه اسطوخودوس را می توان یک گیاه همه کاره دانست که کاربردهای درمانی بسیاری دارد. روغن اسطوخودوس به انگلیسی با نام (Lavender oil) شناخته می شود و در صنعت ‍پزشکی و آرایشی زیاد استفاده دارد. روغن اسطوخودوس نوشاد یک روغن گیاهی قوی است که محرک سیستم عصبی است واز طریق پوست جذب شده و در تمام بدن منتشر می‌شود.

عطر روغن اسطوخودوس نوشاد  آرامش بخش و طراوت دهنده بدن است بیش از ۱۵۰  مواد ضد التهابی، ضد قارچ، ضد میکروبی، ضد اسپاسم، ضد افسردگی، ضد عفونی کننده، ضد باکتری، ضد درد، آرام بخش  دارد. به علاوه، یکی  ازگیاهانی است  که در صنعت زیبایی کاربرد دارد. از عطر آن در کرمها و محصولات مو  استفاده می شود.

خواص روغن اسطوخودوس - خواص روغن اسطوخودوس چیست ؟

همانطور که گفتیم، گیاه اسطوخودوس یک گیاه همه کار است و به یک مورد محدود نمی شود. از این گیاه برای برای داشتن خواب خوب، تسکین سردردهای طولانی، از بین بردن استرس، درمان عفونت های قارچی، درمان عفونت های تنفسی و … استفاده می شود. در ادامه خواص روغن اسطوخودوس را به طور کامل بیان کرده ایم.

روغن اسطوخودوس برای مو

پژوهشی که در سال 2016 میلادی بر روی موش ها انجام شده، نشان دهنده خواص روغن اسطوخودوس برای مو بوده به نحوی که باعث افزایش رشد مو در آنها شده و همچنین ضخامت و سرعت رشد موهای تازه رسته را بیشتر کرده است. روغن اسطوخودوس به دلیل برخورداری از آنتی اکسیدان‌، اثر رادیکال های آزاد را خنثی می کند. رادیکال های آزاد مولکول های مخربی هستند که باعث ریزش مو می‌شوند.

خواص روغن اسطوخودوس برای مژه - خواص روغن اسطوخودوس برای ابرو

روغن اسطوخودوس به واسطه بهبود و افزایش گردش خون در پلک ها، باعث تقویت و افزایش رشد مژه ها می شود. این قابلیت برای ابروها هم کارکرد دارد و باعث افزایش پرپشتی ابرو می شود. برای این کار کافیست تا مژه ها و ابروها را با آن ماساژ دهید. برای اینکه نتیجه مطلوبی بگیرید، بهتر است که 3 بار در هفته این کار را انجام دهید.

روغن اسطوخودوس برای پوست - فواید روغن اسطوخودوس برای پوست

استفاده از روغن اسطوخودوس برای صورت، یکی دیگر از کاربردهای فراوان این روغن است. خواص روغن اسطوخودوس برای پوست صورت از این جهت است که سنتز کلاژن را افزایش می دهد و باعث بهبود بافت پوست می شود.

خواص روغن اسطوخودوس برای لک صورت

روغن اسطوخودوس نوشاد با افزایش جریان خون در بافت کبود یا سوخته، باعث می شود تا سرعت تسکین و ترمیم التهاب های پوستی و جوش ها زیاد شود. این خاصیت نشان دهنده این است که روغن اسطوخودوس برای جوش نیز کاربرد دارد.

روغن اسطوخودوس برای پوست چرب

روغن اسطوخودوس نوشاد از تجمع باکتری‌هایی که باعث عفونت و آکنه می‌شوند جلوگیری کرده و به دلیل ایجاد تغییرات هورمونی باعث تنظیم ترشح سبوم (غدد چربی پوست)(Sebaceous gland) می شود و به کاهش چربی پوست کمک می‌کند.

روغن اسطوخودوس برای واژن

یکی از مشکلاتی که در زنان ممکن است دردسر ساز شود، لکوره (leucorrhoea) است. از روغن اسطوخودوس می‌توان برای درمان لکوره (ترشحات زرد یا سفیدی که از واژن و مخاط دهانهٔ رحم خارج می‌شود) استفاده کرد. همچنین کاربرد دیگر روغن اسطوخودوس برای واژن، جهت ایجای بوی خوش و از بین بردن بوی بد واژن است.

تاثیر اسطوخودوس در کاهش علائم عاطفی پیش از قاعدگی

طبق تحقیقات انجام شده بر روی زنان مشخص شده است که استفاده از رایحه درمانی به وسیله اسطوخودوس می تواند باعث کاهش علائم عاطفی پیش از قاعدگی شود.

روغن اسطوخودوس برای سردرد

اسطوخودوس به دلیل خاصیت آرامش بخشی و تاثیر بر سیستم عصبی باعث کاهش سردرد و میگرن می شود. طبق یک تحقیق مشخص شده که استنشاق روغن اسطوخودوس می تواند باعث کاهش میگرن شود. دقت کنید که اگر برای میگرن از این روغن استفاده می کنید بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

خواص روغن اسطوخودوس برای کف پا

اگر روغن اسطوخودوس را در کف پا، دست یا ستون فقرات بچکانید، به دلیل خاصیت کاهش فشار خون، باعث آرام و راحت شدن بدن می شود. استفاده از روغن اسطوخودوس در کف پا، به درمان بی خوابی های خفیف نیز کمک می کند.

بوی روغن اسطوخودوس

علاوه بر تمامی خواص اسطوخودوس، این گیاه به دلیل داشتن بوی خوش می تواند محلی که از آن استفاده می کنید را نیز خوشبو کند. عطر اسطوخودوس آرامش بخش بوده و باعث ایجاد حس شادابی و نشاط می شود. کل بخش های این گیاه اللخصوص شاخه های برگدار آن دارای بوی قوی و مطبوعی هستند. اسطوخودوس از خوشبوترین گیاهان دارویی به حساب می آید و از اسانس آن برای ساخت عطر و ادکلن استفاده می شود.

رنگ اسطوخودوس - رنگ روغن اسطوخودوس

اسطوخودوس به رنگ بنفش تیره است و رنگ آن وابسته به سن گل و خشک یا تازه بودن گل آن بستگی دارد و در حالت تازه بسیار خوشرنگ و جذاب است. احتمالا مزارع انبوه بنفش رنگ این گیاه را در بسیاری از عکس های طبیعت چشم نواز دیده اید. رنگ روغن اسطوخودوس اما به رنگ گل های آن نیست.

رنگ روغن اسطوخودوس زرد رنگ است و این مسئله به دلیل این است که پایه بسیاری از روغن های گیاهی را روغن زیتون یا دیگر روغن های مشابه تشکیل می دهد.

روغن اسطوخودوس در بارداری

اگر باردار هستید باید در مصرف اسطوخودوس کمی احتیاط کنید. تحقیقاتی که در دانشگاه مریلند انجام شده است نشان می دهد که مصرف بیش از حد این گیاه در دوران بارداری، اثرات منفی بر روی جنین می گذارد. این عوارض به شکل کاهش رشد جنین اتفاق افتاده و در برخی بانوانی بوده است که هر روز از دمنوش اسطوخودوس در رژیم غذایی خود استفاده می کرده اند.

این عوارض به دلیل تاثیر اسطوخودوس بر روی غدد درون ریز و خارج کردن تعادل ترشح این هورمون ها ایجاد می شود. همچنین استفاده بیش از حد از روغن اسطوخودوس در بارداری، می تواند باعث ایجاد مسمویمت هایی در مادر شود که بر روی جنین هم تاثیر خواهد گذاشت.

طبع روغن اسطوخودوس

اسطوخودوس یک گیاه بومی مناطق شمال آفریقا و کوهستان های مدیترانه بوده که طبع گیاه اسطوخودوس گرم و خشک است. 

طرز تهیه روغن اسطوخودوس

در طرز تهیه روغن اسطوخودوس باید از گیاه خشک شده به همراه یک روغن پایه (روغن زیتون ترجیحا) استفاده کرد. گیاه خشک شده را در درون یک شیشه در دار ریخته و روغن را به آن اضافه کنید تا روی گل ها و برگ های آن را بپوشاند. ظرف شیشه ای را بین 3 تا 6 هفته در معرض نور خورشید قرار دهید. می توانید آن را پشت یک پنجره آفتابگیر بگذارید.

نور خورشید باعث آزاد شدن ترکیباتی از گیاه اسطوخودوس می شود. سعی کنید تا هر روز ظرف را تکان دهید تا روغن و گیاه به خوبی با هم مخلوط شوند. پس از حدود 6 هفته روغن اسطوخودوش ما آماده است.

طریقه مصرف روغن اسطوخودوس

برای آرامش: ریختن چند قطره روغن اسطوخودوس بر روی پوست و ماساژ دادن آن قبل از خواب - چند قطره از آن را در کف دست بچکانید و آن را استنشاق کنید - چند قطره از آن را با اسپری آب مخلوط کرده و در محیط اسپری کنید.

برای پوست: چند قطره از این روغن را با یک لوسیون مخلوط کنید و در قسمت های مختلف پوست بچکانید و ماساژ دهید تا سلامت پوست خود را حفظ کنید.

برای کاهش درد عضلات: چند قطره از روغن اسطوخودوس را بر روی ناحیه آسیب دیده بریزید و ماساژ دهید. همچنین می توانید از یک حوله خیس شده با آب گرم که به چند قطره روغن آغشته کرده اید برای کمپرس محل درد استفاده کنید.

برای ضد عفونی کردن محل زخم و خراشیدگی: ابتدا روغن اسطوخودوس را با روغنی دیگر مثل روغن نارگیل مخلوط کرده و از این ترکیب برای روی زخم استفاده کنید. از روغن اسطوخودوس به تنهایی برای این مار استفاده نکنید.

سایر روش های استفاده از اسطوخودوس: چکاندن روغن اسطوخودوس در بینی - سوزاندن روغن اسطوخودوس و... .

خرید روغن اسطوخودوس نوشاد

شما می توانید برای خرید روغن اسطوخودوس نوشاد از طریق فروشگاه مجاز لوازم زناشویی لاولا مارکت استفاده کنید. قیمت این محصول در لاولا مارکت با تخفیف عرضه می شود.

قیمت روغن اسطوخودوس

قیمت روغن اسطوخودوس نوشاد در محدود 23 تا 26 هزار تومان است که برای یک محصول اصل و با کیفیت مبلغی منطقی به حساب می آید.

 

نام علمی: LAVENDULA ANGUSTIFOLIA

کاربرد موضعی : آرام بخش – درمان دردهای روماتیسمی – ضد اسپاسم

کابرد خوراکی : ضد سرفه

مصرف موضعی: روزانه ۲ الی ۳ بار روی موضع ماساژ داده شود.

مصرف خوراکی: روزانه ۳ نوبت هر با یک قاشق چای خوری میل شود.

وزن محصول : ۳۷ میلی لیتر

عوارض جانبی : در کودکان زیر ۱۲ سال و خانم های شیرده عوارض آن مشخص نشده است

شرایط نگهداری : در جای خشک و خنک و در دمای ۰ – ۳۰ درجه و دور از نور مستقیم آفتاب

تداخلات دارویی : مشاهده نشده است .

موارد منع مصرف : مصرف در اطراف چشم ممنوع می باشد .

دستور مصرف : روزانه ۳-۲ نوبت بر روی موضع ماساژ داده شود.

آرامبخش، موثر در درمان سردردهای تنشی ( الیتام میگرن)، برونشیت مزمن، سرفه ( کاهش التهاب و تورم دستگاه تنفسی)

این محصول فرآوری شده در روغن کنجد بدون پوست تولیده شد به روش کلد پرس می باشد و براساس ۳/۴ میلی گرم درصد فلاونئوید تام استاندارد شده است .

دارای ۴۰% استات لینالیل و ترکیباتی چون اسید پروپیونیک ، اسید والریک ، لینالول آزاد و ژرامبول است ، در مطالعه ژورنال پزشکی New Englandدر سال ۲۰۰۷ روغن اسطوخودوس به عنوان یک adaptogen معرفی شده و می تواند در هنگام استرس یا عدم تعادل تأثیر بسزایی داشته باشد. این گیاه برای انواع دردها با منشأ عصبی موثر است.

مجله سوئیس مولکول در سال ۲۰۱۲ نتایج تکان دهنده تحقیقات در مورد پیشگیری و درمان بیماران سکته مغزی با روغن اسطوخودوس را منتشر و نیز تحقیقات در مورد ۲۸ زن high risk بعد از زایمان اثر روغن اسطوخودوس را ثبت و متوجه کاهش افسردگی پس از زایمان و پیشگیری اضطراب در آنها شدند ، لذا با ماساژ روزانه بصورت موضعی بر روی شقیقه ها گردن و بدن می توان به نتایج فوق دست یافت .

روغن اسطوخودوس نوشاد دارای اثر اتونومیک بوده و محرک عمومی سیستم عصبی ( NS ) می باشد . لاوندار با تحریک اعصاب بویایی و انتقال آن به مغز عمدتاً مراکز اتونوم در مغز میانی را تحت تأثیر قرار می دهد . این روغن از طریق پوست جذب شده و از طریق خون و لنف در تمام بدن منتشر می شود.

همچنین به طور گسترده بر روی مشکلات تنفسی از جمله عفونت های گلو – آنفولانزا ، سرفه ، سرما خوردگی ، آسم ، التهاب حنجره و التهاب لوزه ها موثر بوده و می توان آنرا بر روی پوست گردن ، قفسه سینه و پشت ریه ها  به صورت موضعی روزانه ۳ نوبت به مدت ۱۵ دقیقه پوست ماساژ داده و همزمان به اندازه یک قاشق مرباخوری میل کرد.

خواص دیگر روغن اسطوخودوس: درمان آکنه  ضدعفونی کننده پوست  ضد اسپاسم عضلات شکم  خواب آور  تونیک بهبود زخم و ترمیم اسکار می باشد.

مجوز بهداشت : ۱۲۲۸۲۰۸۴۹۲

ویژگی های محصول

کاربردهاموضعی و خوراکی
ویژگی هاآرام بخش، درمان دردهای روماتیسمی، ضد اسپاسم، ضد سرفه
امتیاز کاربران

هنوز نظری برای این محصول نوشته نشده است ، اولین نظر را شما ثبت کنید.



رفتن به بالای سایت لاولامارکت

اطلاع از تخفیف ها و جدیدترین محصولات:

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام لاولا مارکتاینستاگرام لاولا مارکتاینستاگرام لاولا مارکتاینستاگرام لاولا مارکت
پشتیبانی لاولامارکت